Sarita Perlen er et  ascessory som kombinere kaldeknap, to-vejs kommuikation, GPS og automatisk fald detektion. Den bæres på overkroppen som er det en broche. For at sikre den mest simple og pålidelige funktion for borgere, har vi automiseret GPS og fald detektion så den aktiveres uanset om borgeren kan trykke på knappen.

Phone like communication

KALD FUNKTION

Manuel kaldeknap, til at komme i direkte kontakt med plejere

fall alert

FALDDETEKTION

I tilfælde af fald, vil enheden automatisk sende en besked til plejere

gps and security

GPS & TRYGHEDSZONE

Indbygget GPS og mulighed for opsætning af personlige tryghedszoner

Lighthouse website

LIGHTHOUSE

Konfigurer produktet efter jeres behov igennem vores online kontrolpanel

LIGHTHOUSE WEB

Sarita Lighthouse er en software platform til simpel kommunikation for institutionen. For administrationen og de tekniske ansvarlige, er det muligt at ændre brugerdetaljer, håndtere Perlens funktioner, få overblik over historik af foregående kald og ansattes håndtering af disse.

LIGHTHOUSE APP

For personale der skal agere “på farten”.Nødkald notificeres, personale kan ringe til borgeren direkte gennem app’en eller de kan lokalisere borgeren, tilkalde en kollega og indsætte påmindelser til dem selv.

Emergency call
Kommunication functionallity

MANUEL KALDEKNAP

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at komme i kontakt med plejere. Ved hjælp af en manuel kaldeknap midt på Perlen, kan borgeren komme i direkte kontakt med plejere.

Fall alarm

MACHINE LEARNING TEKNOLOGI

AUTOMATISK FALDDETEKTION

Når et fald hænder, er det ikke altid at man er i stand til at kalde på hjælp. Hvis uheldet er ude, vil Perlen automatisk detektere faldet ved hjælp af dens avancerede "machine learning" algoritme, og meddele det til plejere.

BRUGERTILPASSET DESIGN

Beklædningen af Perlen kan designes efter brugerens ønske, og derved kan et personligt præg opnås. Ydermere er accepteringsgraden øget hos borgere med f.eks. Demens.

TRYGHEDSZONE OG GPS LOKALISERING

Med brugerens samtykke kan man bruge GPS'en til at definere tryghedszoner. I tilfælde af en borger overskrider tryghedszonen, vil Perlen meddele det til pårørende eller plejere. Denne funktion er særligt udviklet til borgere med Demens.

MAGNETISK LÅS

Den magnetiske bagplade gør det nemt at tage Perlen af og på. Med en magnetisk trækkræft på 4 kilo, kan man være sikker på at Perlen stadig sidder fast gennem hverdagens aktiviteter.

KONTAKT OS:

Mandag til Fredag

9.00 - 17.00

+45 60 70 49 77

kontakt@sarita.dk

FØLG OS PÅ:

© Sarita CareTech ApS l Silkeborgvej 765A, 8220 Brabrand l CVR 37 15 53 57

MANUEL KALDEKNAP

AUTOMATISK FALDDETEKTION

BRUGERTILPASSET DESIGN

TRYGHEDSZONE OG GPS LOKALISERING

MAGNETISK LÅS