LOG PÅ

Hvad kan du forvente fra dit praktikophold hos Sarita

Vores mål er at levere teknologi til ældre, som vil gøre dem uafhængige og sikre. Vi bruger en samarbejdsudviklingsmetode til at skabe en intuitiv og unik løsning. Vi fremstiller vores produkt internt og bygger softwaresystemerne fra bunden.

Som praktikant kan du forvente et alsidigt startupmiljø: Vi er fleksible og hurtige, og vi har høje forventninger til proaktivitet, iværksætterindstilling og tilpasningsevne. Vi kan ikke tilbyde et glasvægskontor, men vi kan garantere drevne og sjove kolleger. Hvis du er begejstret for kombinationen af en "can do" startupkultur og en mulighed for at skabe løsninger, der kan forbedre menneskers hverdag, så kan Sarita CareTech være det rette sted for dig.

VORES PRAKTIKPLADSER

ELEKTRONIK INGENIØR

Som elektronikingeniør-praktikant hos Sarita får du mulighed for at påvirke produkternes indre kerne; alt det man ikke ser udenpå. Du vil kunne hjælpe med at designe kredsløb samt forbedre produkternes funktionalitet.

 

Man får et stort ansvar, man får lang snor og fri adgang til diverse komponenter og værktøjer man har brug for. Man får mulighed for at designe og udprinte 3D-figurer, hvor det kun er din egen kreativitet der sætter grænser. Med hjælp fra teamet lærer man hurtigt at benytte sig af nyt udstyr, som man førhen ikke kendte til. Sarita har givet mig god erfaring med hvordan det er at arbejde i en startup kultur.

 

- Morten, Elektronikingeniør, 5. semester

BACK-END UDVIKLER

Som embedded praktikant hos Sarita kommer du til at arbejde med både software og hardware. Du kommer til at lave kode til mange forskellige sensorer og lignende, samt bygge mindre kredsløb til at understøtte disse, hvis nødvendigt, især til tests af software.

 

Dét, som du bliver sat til at lave, er dit eget projekt, og du er eksperten når det kommer til det projekt. Der vil være mulighed for grundlæggende hjælp, men ellers er det op til dig selv at finde ud af, hvordan tingene skal udføres.

Hos Sarita kommer du til at få ansvar og lærer, hvordan det er at være i en lille, tæt knyttet startup virksomhed.

 

- Marie, Elektronikingeniør, 5. semester

 

FRONT-END UDVIKLER

Som softwareudviklings-praktikant får du hos Sarita mulighed for at arbejde med et komplekst system der er med til at gøre deres produkter funktionelle og brugbare ude i verdenen. Du får rig mulighed for at afprøve og udvikle dine evner, og er med til at udforme hvordan systemet skal fungere og hænge sammen.

 

Du bliver givet et stort ansvar, men samtidig får du også indflydelse på hvordan arbejdsopgaver skal løses. En praktikplads hos Sarita vil give dig erfaring med hvordan det er at være i et startup miljø, og hvordan det er at være et medlem af en virksomhed hvor alle arbejder sammen om et fælles mål.

 

- Toke, Datamatiker 5. semester

MASKININGENIØR

Som maskiningeniør hos Sarita får du chancen for at arbejde på nye og spændende projekter hver dag og følge dem hele vejen fra koncept til færdigudviklet produkt. Du kan se hvordan et voksende startup arbejder hårdt for at sikre sig at der fremstilles produkter som opfylder kravene fra målgruppen.

 

Under min praktik fik jeg et stort ansvar ved udarbejdelsen af mit eget produkt, hvilket gav mig en masse kreativ frihed og chancen for at udvikle mine CAD-færdigheder. Du vil ikke kun være en del af et lille ingeniørhold, du vil også være en del af en større virksomhed, hvor hver afdeling samarbejder for at udvikle det bedst mulige slutprodukt. Praktikken hos Sarita var en fantastisk mulighed for at arbejde målrettet, og lære hvordan det er at være en professionel ingeniør, mens du oplever en indbydende, og venlig atmosfære.

 

- Ian, Maskiningeniør

DESIGN

Som designpraktikant hos Sarita får du i høj grad mulighed for at udvikle og prøve dine evner af. Du kommer til at arbejde ud fra en brugercentreret tilgang, så din dagsorden påvirkes i høj grad af besøg hos hjemmepleje og plejehjem.

 

Jeg har i min praktik fået hands-on erfaring ikke bare med brugeroplevelsesdesign (UX), men også med udvikling af brugergrænseflader (UI). Arbejdet som designpraktikant hos Sarita ser jeg som en forlængelse af den tilgang til design, der findes på uddannelserne informationsvidenskab og digital design.


 - Martin, Informationsvidenskab, 9. semester

SALG & MARKETING

Som salg og marketings praktikant hos Sarita skal du kunne have mange bolde i luften. Med denne stilling vil du være ansvarlig for at skabe kontakt til kunderne, og være bindeleddet i administrationsafdelingen, såvel som på tværs af afdelingerne i virksomheden.

 

Et af de større opgaver har været at lave benarbejdet til at indtage det Europæiske marked. Samtidig har jeg haft ansvaret for SoMe, re-designe hjemmeside, deltage i events, promovere Sarita, og været en del af HR-arbejdet. At være en del af en startup kultur har betydet, at jeg har haft stor indflydelse på hvad jeg gerne vil arbejde med, samtidig med at jeg har fået lov til at eksperimentere med opgaver, som har udfordret mig fagligt og personligt.

 

- Majurathy, Engelsk, International Virksomhedskommunikation, 9. semester

FINANS

Som praktikant indenfor finans har jeg haft mulighed for at forbedre min viden ved at være ansvarlig for de finansielle udfordringer som en ung, voksende startup virksomhed har med at gøre. På samme tid har jeg opnået ny erfaring igennem praktisk arbejde. Udover de daglige finansielle opgaver, så som regnskaber, bogføring og indbetaling af fakturaer, har jeg haft ansvaret for at kreerer og assistere et nyt system, som gør udførelsen af opgaverne mere effektive og let tilgængelige. Udover dette, har der været mulighed for at tage del i andre spontane opgaver, da man som praktikant hos Sarita kan være med til at præge sin arbejdsdag alt efter ens interesse. Praktikforløbet har ikke kun været udfordrende og lærigt, men det har også skabt en følelse af tilhørsforhold, da Sarita teamet passioneret arbejder sammen for at opnå et fælles mål.


 - Denisa, Finansbachelor, 5. semester

HEALTH TECHNOLOGY ENGINEERING

Som sundhedsteknologistuderende hos Sarita kan du få lov til at have en fod med i alle afdelinger, eller specialiserer dig inden for det felt du finder interessant. Om det så er SW-udvikling, HW-udvikling eller kommunikationen med samarbejdspartnere, kunder og slutbrugere, så vil du blive tildelt et stort ansvar.

 

Jeg har i min praktik bl.a. haft ansvaret for et co-creation forløb og flere samarbejdsprojekter, samt re-design af sarita.dk. Dette imens jeg deltog i mindre projekter som GDPR complience og deltagelse i events. Efter at have afprøvet meget fra min uddannelse i praksis, kan jeg nu bedre afklare hvilke projekter jeg gerne vil sidde med i fremtiden.

 

- Anne, Diplomingeniør i Sundhedsteknologi, 5.semester

E-MAIL

contact@sarita.dk

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon. Du kan også besøge os på Linkedin, Facebook og Twitter.

TELEFON

60 70 49 77

TWITTER

@saritacaretech

FACEBOOK

saritacaretech

LINKEDIN

Sarita Caretech

Sarita CareTech Aps l Silkeborgvej 691, 8220 Brabrand l CVR 37 15 53 57