Klejtrup Friplejehjem

Samarbejdspartneren Klejtrup Friplejehjem Kløverbakken, er et plejehjem hvor kvalitet, respekt, samarbejde og anerkendelse er i fokus. Udfordringen for Klejtrup Friplejehjem var, at beboerne var meget aktive, men rækkeviden fra deres daværende løsnings signal, ikke var lang nok til at dække behovet uden for hjemmet. Ved hjælp af et et Co-creation mellem Klejtrup Friplejehjem og Sarita,  blev der udviklet en løsning til deres behov. Resultatet af den nye løsning viste sig at være effektiv til en sådanne grad, at andre borgere i området havde gavn af den brugervenlige løsning.

Aarhus Friplejehjem

Aarhus Friplejehjem er et moderne plejehjem, der bestræber sig på at give den bedste pleje for enhver beboer. Aarhus Friplejehjem værdsætter kontakten med mennesker, hvor plejehjemmets personale giver den assistance, som er ideel for de borgere, der ikke er i stand til at leve i eget hjem. Udfordringen for Aarhus Friplejehjem var behovet for bedre observation af beboerne, lettere kontakt mellem plejere og beboerne samt lettere kontakt mellem plejepersonalet. Sarita Lightouse løsningen muliggjorde lettere kontakt mellem plejere og beboerne samt lettere intern kontakt i plejepersonalet. Dertil blev observationen af beboerne lettere og de adskillige egenskaber inkorporeret i Sarita Lighthouse øgede effektiviteten af plejepersonalet.

Plejehjemmet Kristiansgården

Plejehjemmet Kristiansgården er et plejehjem, som er pilotpartner hos Sarita. Hos Kristiansgården er plejeboligerne i hvert hus placeret omkring en fælles gård og har et fælles køkken samt opholdsstue. Der foretages en pilot ved plejeboligerne, hvor der testes et innovativt datatransmissionssystem, som Sarita har udviklet for at forbedre indendørs lokation og batterilevetiden af andre produkter. Piloten resulterede i en billigere løsning for Kristiansgården, ved at have flere produkter samlet i ét, yderligere mindskede det fejl i forbindelse med glemsomhed, når plejerne skulle udstyre beboerne med deres udstyr.

KONTAKT OS:

Mandag til Fredag

9.00 - 17.00

+45 60 70 49 77

kontakt@sarita.dk

FØLG OS PÅ:

© Sarita CareTech ApS l Silkeborgvej 765A, 8220 Brabrand l CVR 37 15 53 57

Klejtrup Friplejehjem

Aarhus Friplejehjem